Kinderen

Beschilderde speelgoedkisten zijn het perfecte babycadeau!

Speelgeodkisten

Ben jij op zoek naar een super origineel cadeau voor een babyshower of peuter? Dan moet je eens zoeken naar mooie speelgoedkisten. Deze kan ieder kind namelijk goed gebruiken, want ze kunnen er vanalles in kwijt. In de eerste plaats natuurlijk speelgoed, maar ook boeken, knuffels, kussentjes, etc. Dit soort kisten vind je om die reden in steeds meer kinderkamers, maar ze zijn ook zeer geschikt in de woonkamer. Er past namelijk zeker als het grootformaat speelgoedkisten betreft heel veel in, wat het super makkelijk maakt om aan het einde van de dag al het speelgoed op te ruimen.

Speelgoedkisten met custom ontwerp

Wil jij liever geen standaard houten speelgoedkist cadeau doen maar liever een met een origineel ontwerp? Dan moet je een atelier of winkel zoeken waar ze dat soort speelgoedkisten op maat beschilderen. Dit doen ze vaak aan de hand van het geboortekaartje van het kind, maar dat hoeft niet perse. Je kunt er ook voor kiezen een mooi patroon op te laten schilderen, dat zowel leuk is voor het kind als voor volwassenen. Zo wordt het makkelijker en stijlvoller om die kist in de woonkamer neer te zetten, waar het voor de ouders geen doorn in het oog is. Overdreven kinderlijke spullen bergen ouders na ee lange dag spelen immers liever op. Speelgoedkisten zijn daar perfect voor, maar dan moeten ze er wel zelfl mooi uitzien.

Liever zelf een kist beschilderen?

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar een houten speelgoedkist om zelf te beschilderen. Kies daarvoor een goede acrylverf, want dat hecht goed op hout. Maar kleine sjablonen waarmee je kunt aftekenen op stempelen, of teken gewoon alles vanuit de losse pols op de kist waarna je gaat schilderen. Zo heb je zeker een super origineel cadeau voor die babyshower, en een item waar zowel het kind als de ouders nog jaren plezier van hebben, of hij nu in de woonkamer staat of boven op de kinderkamer…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *