Sporthorses
Bedrijven

Sporthorses

Ben je ook zo gek op paarden? Heb je altijd een paard willen hebben of heb je er al één maar zou je die graag willen trainen? Dan ben je bij Fonk Sporthorses bij het juiste adres. Meer informatie over hett bedrijf kan je vinden op de website.

In 2019 is Fonk Sporthorses gestart door eigenaresse Izabel Fonk. Ze heeft een enorme dosis ervaring met de meest lastige paarden. Dat vindt ze de grootste uitdaging en met succes heeft ze vele paarden getraind. Izabel Fonk biedt trainingen aan voor jonge paarden, dressuur paarden en overige instructie en verzorgd eventueel het in- en verkopen van je eigen paard. Niet alleen in het belang van de ruiter maar vooral die van het paard staat voorop. 

 

Izabel Fonk

Toen Izabel Fonk 4 jaar was mocht ze op paardrijles en ze was er niet meer weg te slaan. De liefde voor paarden zat er van kleins af aan in. Het liefst was ze elke dag op de manege en haar voorkeur ging uit naar de lastigste ponies. Die vond ze het leukst en die uitdaging bleef haar trekken.

Op haar 1e kwam de eerste pony en dat was meteen een lastige merrie. Deze pony heeft haar uiteindelijk veel geleerd. Na 2 jaar kwam haar 2e pony, een lieve oude merrie waarop ze haar dressuur heeft geleerd. Dit was een passie voor haar geworden.

Op haar 17e kwam haar echte wedstrijd paard, een 5 jarige ruin met een eigenzinnig karakter. De eerste keer dat ze daarop wilde zitten werd ze er meteen afgegooid. Maar ze werd verliefd op deze ruin. Na vele jaren bloed, zweet en tranen mochten ze samen Young Riders starten en zijn ze samen aan het klaarstomen voor de Senioren Subtop.

Isabel heeft op meerdere stallen gewerkt. Daar heeft ze op veel paarden gereden en ze getraind en ook voor de verkoop klaargestoomd.

In 2019 is ze Fonk Sporthorses begonnen waar ze paarden traint. Nu heeft ze een aantal nieuwe wedstrijd paarden op stal en een aantal jonge paarden in de opfok. Dit allemaal voor een goede en stabiele toekomst. Een toekomst vol liefde en passie met en voor de paarden.

Maar, naast haar eigen paarden vindt ze het erg fijn om andere mensen met paarden verder te helpen om ze beiden gelukkige atleten te maken zodat ze gezamenlijk verder kunnen groeien en misschien verder in de sport kunnen groeien.

 

Mogelijkheden

Je kunt je paard laten trainen en/of stallen of een paard kopen of verkopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *