Verzorging

Henna brows curcus

Henna brows cursus

Ben jij veel bezig met je uiterlijke verzorging en wil jij andere mensen ook mooi maken? Ga dan snel een cursus henna brows volgen. Het is tegenwoordig erg populair.


Wat is henna brows?

Henna brows is heel anders dan het gewoon verven van je wenkbrauwen. De henna maakt je wenkbrauwen voller en zorgt er voor dat het er strakker uit ziet dan wanneer je het gewoon verft. Je verft namelijk niet alleen de haartjes maar ook de huid onder de wenkbrauwhaartjes.
Henna is zelfs een beter alternatief want er zit geen ammoniak en oxidant in. Dit zit wel in de wenkbrauwverf. Ook blijft henna veel langer zitten dan gewone verf en kan je zelfs gaatjes opvullen.

Is een opvulbehandeling nodig?

Als je het mooi vind is het slim om het om de 1 a 2 maanden opnieuw te laten doen. Want net zoals bij verf vervaagt de henna ook na een tijdje. Maar het blijft wel langer zitten. Het ligt ook aan jouw huid en haren hoe lang het precies blijft zitten.

Hoelang duurt de cursus?

De henna brows cursus duurt 2 dagen. Je krijgt eerst 1 dag theorie en daarna 1 dag praktijk. Bij de theorie ga je alle technieken en belangrijke informatie leren over henna brows. Daarna ga jij een dag later deze techniek toepassen op een model. Je gaat oefenen op 3 modellen. Bij de 1e ga jij oefenen met henna brows zetten en bij de andere 2 ga jij verder met de behandeling. Dit gebeurt natuurlijk wel onder begeleiding zodat jij de wenkbrauwen sowieso mooi maakt! Als jij dit goed hebt gedaan krijg jij een certificaat en kan jij aan de slag.

Je hoeft geen ervaring te hebben

Veel meiden vinden het leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging maar vinden het eng om een cursus te doen omdat ze geen ervaring hebben. Maar dit is helemaal niet nodig! Iedereen kan de cursus volgen, als je maar wil. Dan lukt het iedereen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *