Food

Het leukste snoepgoed om cadeau te geven

Oud Hollands snoep

Misschien is iemand in je omgeving binnenkort jarig. Of ben je op zoek naar een goedkoop, leuk cadeautje voor een vriend of vriendin. Snoepgoed is allang niet meer alleen voor kinderen. Ook voor volwassen is iets lekkers een hele goede cadeau keuze. Maar niet ieder snoepje is even geschikt, en je wilt natuurlijk ook niet zomaar een saaie zak snoep cadeau geven. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij het meest populaire snoepgoed op een rijtje gezet. En daarnaast geven we ook tips over hoe je deze snoepjes leuk kunt inpakken. Zodat het cadeautje niet alleen lekker, maar ook leuk is.

Oud-Hollands snoepgoed

Één van de leukste snoepsoorten om cadeau te geven is het zogenaamde oud Hollands snoepgoed. Dit snoepgoed ziet er niet alleen heel leuk uit, maar er is ook nog ongelooflijk veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan zuurstokjes, zoethout, toverballen, pepermunt kussentjes en dropmunten. Het oud Hollands snoep zit overigens vaak al verpakt in leuke, bijpassende verpakkingen die niet zouden misstaan als cadeauverpakking. Maar wil je toch liever iets anders? Breng de verschillende soorten dan samen in een mooie glazen pot of fles.

Chocolade

Natuurlijk kunnen we geen snoepgoed lijst samenstellen zonder chocolade te benoemen. Nét zoals bij het Hollandse snoep, zijn er ontzettend veel soorten chocolade op de markt. En dus heb je ontzettend veel keuze. Maar maak het vooral niet te moeilijk voor jezelf, en houdt rekening met wat de ontvanger van het cadeau lekker vind. Weet je dat niet zeker? Kies dan voor een lekkere mix. Gelukkig zit chocolade vaak al verpakt in prachtige cadeauverpakkingen, waardoor je er verder nog maar weinig aan hoeft te doen.

Spekkies

Wie houdt er niet van de ouderwetse geel en roze spekkies? Ze zijn licht, heerlijk van smaak en overal gemakkelijk te verkrijgen. Spekkies kun je heel mooi verpakken in een glazen pot, maar ze staan ook leuk in bijvoorbeeld een gigantische papieren puntzak! En weet je wat ook leuk is? Voeg een paar marshmallows aan de puntzak toe.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *