Bedrijfsdienst

Tweedehands laptops

tweedehands laptop

Je laptop is kapot gegaan en je hebt niet genoeg geld voor een nieuwe, wat nu? Kies dan een tweedehands laptop!

Je hoeft niet altijd een nieuwe laptop te kopen

Veel mensen denken dat je altijd een nieuwe laptop moet kopen omdat tweedehandse sites vaak niet betrouwbaar zijn. Dit is niet helemaal waar. Je moet natuurlijk altijd goed opletten waar jij een gebruikte laptop koopt. Tegenwoordig bestaan er verschillende sites of bedrijven die deze aanbieden, zo hoef jij niet meer op marktplaats te gaan rondzoeken op een betrouwbare aanbieder.

Hoe weet je of een laptop goed is?

Als jij je laptop koopt bij een betrouwbaar bedrijf dan wordt jouw laptop eerst op 30 punten gecontroleerd. Als je laptop niet voldoet aan 1 van deze punten zullen ze dit verhelpen. Dit doen ze zodat jij zeker weet dat je een goede laptop aanschaft.

Garantie of geen garantie

Natuurlijk is het altijd nog maar de vraag of je garantie hebt op gebruikte laptops. Maar je hebt gewoon garantie op de hardware. Zo loop jij geen risico om opgelicht te worden en hoef jij niet bang te zijn dat jij een slechte laptop hebt gekocht.

In wat voor staat is de laptop?

Sommige bedrijven werken met een sterrensysteem. Zo weet jij welke staat jij kan verwachten van de laptop.
Bijvoorbeeld bij een 4 sterrenlaptop is de laptop nog zo goed als nieuw, bij een 3 sterrenlaptop is deze ook in goede staat maar heeft de laptop wat schade.

Hoelang is de laptop gebruikt?

Veel grote bedrijven huren laptops voor een bepaalde tijd, vaak is dit 3 jaar. Na die 3 jaar worden de laptops in die bedrijven vervangen door nieuwere laptops waardoor de oude laptops aangeboden kunnen worden als gebruikte laptop. Doordat ze zijn gebruikt door bedrijven zijn ze er vaak zuinig mee om gegaan en zijn ze vaak nog in nieuwstaat. Want een laptop kan veel langer mee dan 3 jaar.

Dus twijfel niet en kies gewoon voor een tweedehands laptop. Het hoeft niet duur te zijn!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *