Bedrijfsdienst

Wasstraat Roosendaal

Wasstraat Roosendaal

Ben jij woonachtig of werk jij in de omgeving van Roosendaal? Heb jij een auto die eens grondig gewassen moet worden? Dan kan je hieronder de perfecte oplossing vinden.

Mobiele wasstraat

Als je een groot bedrijf hebt met veel auto’s moet je ze elke keer apart van elkaar wassen. Dit kost heel veel tijd en die tijd kan je eigenlijk niet missen. Dan bestaat er tegenwoordig een mobiele wasstraat! Dit is een bedrijf die naar jouw bedrijf komt om auto’s op locatie te wassen. Dit geldt overigens ook als je maar een auto hebt en dan komen ze aan huis. Je auto wassen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Binnen- of buitenkant

Je auto moet natuurlijk eens in de zoveel tijd ook van binnen gepoetst worden. Ook hier kan jij een bedrijf voor inhuren. Je kan alles uit handen geven zodat jij niks zelf meer hoeft te poetsen. Jij kan je tijd in andere dingen steken terwijl zij voor jou je auto aan het poetsen zijn.

Welke voertuigen kunnen worden gewassen?

Je hoeft niet alleen auto’s te hebben, ook vrachtwagens of andere voertuigen kunnen eenvoudig gewassen worden door een mobiele wasstraat. Dit heet dan een mobiele truckwash.

Hoe werkt het wassen?

Het klinkt erg gek, een mobiele wasstraat. Want hoe gaat dit nou precies in zijn werk? In overleg komen zij op de tijd en locatie die jij hebt opgegeven. Ze nemen een uitrolbare wasmat mee, dit rollen ze dan uit en daar kan de auto of vrachtwagen opgereden worden. Dan spuiten ze je auto schoon met een hogedrukunit en gebruiken ze afbreekbare schoonmaakmiddelen zodat het niet schadelijk is voor het milieu.

Wat doen ze met het overgebleven vuil?

Je hebt, heel begrijpelijk, geen zin in een vieze parkeerplaats. Want bij elke auto die gewassen wordt komt een hele hoop zand vrij. Maar al het water, vuil en schoonmaakmiddel word opgevangen in een speciale bak en word afgevoerd. Zo heb jij snel schone voertuigen zonder overlast en troep.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *